Gå till innehållet
SV
Förstå

När GoalCubes regler ändras: ny version av en registrering

För: Den ansvarigaTar 2 minSenast uppdaterad

Kort svar

GoalCube klassificerar användning av AI enligt en regeluppsättning med version och ändringslogg. Ändras lagen eller vägledningarna uppdaterar GoalCube regeluppsättningen. Ger de nya reglerna en bekräftad registrering en annan klassificering får registreringen en uppgift och knappen ”Skapa en ny version och bekräfta den”. Den gamla versionen gäller tills den nya är bekräftad.

Så ser ni det

  • Under ”Titta igenom” på Uppgifter står ”Reglerna har ändrats: …” med knappen Bekräfta igen.
  • På registreringen står vad som har ändrats, och knappen Skapa en ny version och bekräfta den.

Det här gör ni

  1. Tryck på knappen. GoalCube skapar en ny version med de nya reglerna.
  2. Kontrollera svaren och bekräfta den nya versionen.

Tills dess gäller den gamla versionen, så att medarbetarna kan arbeta vidare. Vilken regeluppsättning som gäller står under ”Bakgrund, tidsfrister och genvägar” på AI-användning.

Läs också

Alla artiklar i Kartlägg: AI-användning